Polttarit ja ryhmät

Onko sinulla järjestettävänä polttarit, omat juhlat tai vaikkapa vaan kaveri- tai sukulaisporukan tapaaminen? Tule Luomuspajalle viettämään ikimuistoisia hetkiä ohjatun toiminnan parissa. Räätälöimme juuri teidän ryhmänne tarpeita vastaavan toiminnan. Kauttamme voi hankkia myös pelkän tilavuokran. Ohjatun toiminnan lisäksi järjestämme halutessanne myös ruokailun tai kahvituksen yhteistyökumppanimme Crema Cateringin kautta. Tässä mainittuna muutamia vaihtoehtoja joita Luomuspajalla voi järjestää.

“Rennon viihtyisää tekemistä hyvä porukan kesken, loistavan ohjauksen saattelemana!”

Polttarit

Polttarit voimme järjestää joko Luomuspajalla tai muussa valitsemassanne paikassa. Polttareissamme onnistuvat erilaiset kädentaitotekniikatvoimauttava valokuvausluonnonkosmetiikka, emäntätestipokeri-ilta tai vaikkapa hauskat toiminnalliset radat valitsemallanne teemalla! Polttarimme ovat aina jokaiselle ryhmälle yksilöllisesti räätälöidyt, joten pystymme ottamaan jokaisen ryhmän toiveet huomioon polttareiden toteutuksessa. Katso tarkemmat tiedot Luomuspajasta ja polttariohjelmasta, virkistyspäivät osiosta.

Kädentaitojen paja

Kädentaitojen paja sisältää ohjauksen valitsemaanne tekniikkaan, sekä materiaalit, tilan ja kahvi/teetarjoilun pienen makean suupalan kanssa.

Päiväkoti- ja koululaisryhmät

Tarjoamme päiväkoti- ja koululaisryhmille erilaisia retkipäiviä. Erilaisia teemoja ovat olleet mm. maatilapäivä ja sirkuspäivä.

Tilan vuokraus

Ovatko omat tilasi liian pienet isomman ryhmän tapaamiseen? Luomuspaja mahdollistaa isommankin kaveriporukan treffit, juhlat tai toimii vaikkapa kokoustilana. Meidän kauttamme on mahdollista saada myös tarjoilu tilavuokran lisäksi.

Ole rohkeasti yhteydessä ja muokataan teille sopiva elämys!