Virkistyspäivät Turku

Tarvitseeko työyhteisösi hetken hengähdystä arjesta virkistyspäivän muodossa vai etsitkö tiimillesi paikkaa pikkujouluihin tai kokoukseen? Me tarjoamme teidän tarpeisiin sopivan tilan.

Luomuspaja: Pajan tilat sopivat isommallekin porukalle, muunneltavien pöytien ansiosta. Astiastot löytyvät 30 hengelle. Sopii mainiosti virkistyspäivien, pikkujoulujen, tyky- ja tiimipäivien viettoon tai kokoustilaksi, kun haluatte paikan läheltä Turun keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Meidän kauttamme saatte työporukallenne päivään myös ruokailun ja kahvitukset yhteistyökumppaniltamme Crema Cateringiltä. Voit tilata meiltä ohjelman päiväänne, mutta myös pelkkä tilavuokra onnistuu!

”Luomuspajan tila on tosi viihtyisä, tilava ja hyvin varustettu juhlien ja työpajojen järjestämistä ajatellen. Olen pitänyt siellä useita kursseja ja suosittelen lämpimästi!”

Tässä muutamia esimerkkejä virkistypäivien tai polttareiden ohjelmista ja ohjauksista:

Kädentaito-ohjaukset

Voitte valita virkistyspäiväänne sopivan kädentaidon lukuisista eri tekniikoista. Voit myös tiedustella tekniikkaa, jota juuri teidän työ- tai polttariporukkanne on halunnut päästä kokeilemaan.

Tiimiradat

Kisaillaan leikkimielisesti pienissä joukkueissa erilaisia tehtäviä suorittaen. Toiminnalliset rastit voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Erilaiset rastit ovat sisältäneet niin liikunnallisia ja toiminnallisia tehtäviä, kuin myös älyä ja keskittymistä vaativia tehtäviä.

Tiimi-toteemi

Jokainen tiimin jäsen saa tehdä oman palansa toteemiin tai pala voidaan tehdä pienryhmissä. Aiheesta riippuen toteemin osa voi kuvastaa omia vahvuuksia, luonteenpiirrettä tai tiimin työskentelytapoja. Työskentelyyn on valittavissa luonnonmateriaalit sekä lukuisat välineet (maalit, liimat, puukot ym). Lopuksi toteemi kasataan yhdessä ja jokainen vuorollaan saa kertoa omasta/ryhmän toteemin osastaan. Mukava muisto työpaikan kahvihuoneeseen tai polttarisankarille.

Luonnonkosmetiikan valmistus

Luonnonkosmetiikan valmistus voidaan tehdä valmiiksi kerätyistä aineksista, tai aloittaa ohjaus koko ryhmän yhteisellä materiaalin poiminta-retkellä. Kysy lisää, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus! Ohjauksesta vastaa: Vihreä ilo-yrityksen Virpi.

luomus@luomuspaja.fi

puhelin: 040 6605 605

”Mielettömän kivaa ja ohjaaja huippu!”